ZARA Pink Suit

by Габриела март 30, 2018

Здравейте приятели,

Бързам да споделя тези снимки докато музата все още ме държи. Не веднъж ми се е случвало да подготвя снимки за нов пост и да го отлагам, и отлагам, и отлагам. Даже си имам и папка със снимки, който така и не са видяли бял свят.

През последния месец не спря да вали и идеята за този аутфит отлежа доста дълго време.  Купих го пред почти месец, търсих го цяла седмица, защото навсякъде беше изчерпан (въпреки, че продължаваше да ме изкушава от витрините на всички магазини на Zara). Най-накрая намерих и панталона и блейзера в моя размер, за да мога да го прибера в гардероба и да изчакаме дъждовното испанско време да ни подари поне един слънчев ден.

След като се сдобих с този костюм се замислих, че розовите ми дрехи са единици. А ми е толкова приятно да нося розово. Бързо поправих грешката и се купих още 2-3-4 неща в този цвят (които, надявам се, ще видите скоро в блога, или поне сторитата в Инстаграм). Няма идея дали розовото ще е „топ тренд“ тази пролет, не ме и интересува. Знам, че ми харесва и ме кара да се усмихвам, когато се видя във витрината на някой магазин.

Намислила съм още няколко аутфита с панталона и един от тях включва НАЙ-ЯКИТЕ бели маратонки ever!(днес пуснах тяхна снимка в сторитата). И така…розови дрешки, бели маратонки – пролетно ми е.

А вие какво ще носите тази пролет?

Love,

G.

 

pink suit zara days with gpink suit zara days with gpink suit zara days with gpink suit zara days with g pink suit zara days with gpink suit zara days with gpink suit zara days with g

Блейзър:  ZARA

Панталон: ZARA

Топ: ZARA (стар)

Чанта: ZARA

Обувки: ZARA(подобни)

Халки: ZARA

 

You may also like

Leave a Comment