Winter vibes…

by Габриела януари 14, 2016

 

фотограф: Йордан Пачев Габриела Господинова

Здравейте приятели,

По принцип не съм от хората, които обичат зимата. Не карам ски, не обичам да ми е студено и изпитвам ужас от заледени улици. Сняг понасям (казвам понасям, защото за харесване не може да става дума) само на Коледа и то с уговорката, че няма да прекарвам много време навън. Тази година, обаче, е различно. Може би, защото последните години снегът е все по-малко и вали все по-рядко. Изпитвам лека носталгия по детските си години, когато снегът покриваше всичко и с часове играехме навън. Помня, как се прибирахме подгизнали до кости, със зачервени бузки и мама ни правеше чай.

Затова реших да се разходим до хижа Алеко и да се порадваме на снега. За жалост, избрах крайно неподходящ ден. В неделя, когато правихме снимките, в София беше мрачно и сухо. Когато стигнахме до Алеко, обаче, ни заваля дъжд. Неприятен, студен дъжд. Това доста ни промени плановете, но все пак снимахме. Тук е мястото да благодаря на Любо за помощта и на Данчо за ентусиазма да снима, въпреки времето. След като заваля, се появи и доста хладен вятър, за да завърши картинката. За щастие, якето, с което бях има качулка(за извънредни ситуации).  И да си призная доста топли. Предвидливо от моя страна, се бях подготвила с гумените ми ботуши, които определено не топлят, но пък краката ми останаха сухи. Ботушите са от миналата година и не успях да намеря същите, но съм оставила линк за подобни. А очилата може да намерите в Оптичен център Rodenstock в Paradise Centre, мисля че цената е приблизително 430 лв.

Надявам се снимките да ви харесат и да ви донесат положителни емоции, въпреки мрачното време навън. И стискайте палци събота и неделя да завали малко сняг, за да освежи и да направи София малко по-красива(и студена, все пак е зима).

Love,

G.

……………………………………………………………………………………………….

Яке – Moonstone

Дънки – Zara

Тениска – Tom Tailor Denim Series

Ботуши – Calvin Klein

Очила – Dolce & Gabbana

Фотограф – Йордан Пачев

Грим – Габриела Господинова

фотограф: Йордан Пачев Габриела Господинова

фотограф: Йордан Пачев Габриела Господинова

фотограф: Йордан Пачев Габриела Господинова

фотограф: Йордан Пачев Габриела Господинова

фотограф: Йордан Пачев Габриела Господинова

 

You may also like

2 коментара

ВЕНИ януари 14, 2016 at 9:20 am

БРАВО ! УНИКАЛНО!!!

Reply
Габриела януари 14, 2016 at 12:36 pm

Мерси 🙂

Reply

Leave a Comment