В началото на пролетта

by Габриела март 21, 2016

фотограф: Йордан Пачев Габриела Господинова

Приятели,

Оказа се, че този месец ще е изпълнен с много нови предизвикателства и приятни емоции. Както вече ви споделих в страницата ми във Фейсбук, се записах на курс по фотография. Той беше едно от нещата, които включих в to do list-а ми за тази година(поста може да прочетете тук). Изключително съм доволна, че най накрая намерих времето, защото го отлагам от повече от 4 години. Тъй като курса приключва тези дни, ще се постарая най-скоро да направя отделен пост посветен само на него. Определено имам какво да разкажа!

Вдъхновена от фотографията, купих и първият си фотоапарат. След много мислене, четене и съветване се спрях на Panasonic G6. Очаквайте пости и за него, планирам да е към края на другия месец, тъй като ми се иска да събера максимално много впечатления, за да ви бъда полезна.

Очаква ме и още нещо приятно. Планирам едно пътуване в края на месеца, подробности и снимки ще споделя, когато се върна. За повече снимки, по време на пътуването, може да ме последвате в профила ми в Instagram.

Като цяло в началото пролетта съм изпълнена с много енергия и ентусиазъм. Планирам съвсем нова рубрика в блога и няколко изненади. Март за момента е наситен с много емоции, а Април се очертава да е още по-прекрасен.

Честита пролет и вълшебна седмица от мен.

Love,

G

………………………………………………………………………………………………

Рокля – Mohito

Сако – Mohito

Обувки – Pepina M

Чанта – Bershka

Червило – WYCON Cosmetics Bulgaria

Фотограф – Йордан Пачев

You may also like

Leave a Comment