Снежна разходка в Борисовата градина

by Габриела февруари 5, 2016

Габриела Господинова снежна разходка

Приятели,

Днес реших да използвам снежното утро, за да споделя малко кадри, които направихме скоро. През 2015 за първи път успях истински да се насладя на всички сезони. Пролетта винаги ми е била фаворит, лятото е готино по default. Но есента и зимата са едни такива мрачни, студени.
Липсата на слънце и валежите определено оказват влияние на настроението и тонуса ми. Миналата година, обаче, беше различно. Есента ми се стори най-топлата, красива и цветна есен откакто се помня. Изпитвах истинска наслада да се разхождам навън, да наблюдавам шарките на листата и дори да си направя есенна декорация за вкъщи. За първи път не ме беше яд, че лятото е свършило.

Наблюдавам същата тенденция и със зимата. Вярно, че истинската зима дойде едва преди няколко седмици, но при първия сняг, изпитвах истинска нужда да изляза навън и да се метна в снега. Естествено не го направих(за което сега съжалявам), но си направихме една много приятна среднощна разходка още докато валеше. Тишина, падащ сняг и единствените хора бяхме ние. Беше ми толкова приятно. На следващия ден решихме да направим няколко снежни кадъра. Ето ги и тях.

Love,

G.

Габриела Господинова снежна разходка

Габриела Господинова снежна разходка

Габриела Господинова снежна разходка

Габриела Господинова снежна разходка  

 ……………………………………………………………………………………………….

Тениска – Totally Erected Store

Дънки – Miss Sixty

Яке – Zara

Ботуши – Calvin Klein

Очила – Dolce & Gabbana

Червило – WYCON Cosmetics Bulgaria

Фотограф – Л.

Грим – Габриела Господинова

You may also like

Leave a Comment