Слънчев следобяд с CKFstudio

by Габриела декември 19, 2015

Габриела Господинова

 

Здравейте приятели,

Като гледам слънцето навън, няма как да не споделя с вас, едни много слънчеви и любими снимки. С Данчо ги направихме в края на ноември и дойде време да ви ги покажа.

Обожавам слънчевото време, може да е студено, но има ли слънце става някак различно. Аз съм от хората, които се влияят от времето и точно поради тази причина, винаги съм си мечтала да живея някъде на топло. Няма дебели дрехи и якета, няма лед и сняг…идилия! Единственото, което би ми липсвало е снежната Коледа.

Снимките направихме със съдействието на CKFstudio. Работата ми с тях е пример за това, защо направих блога. Предполагам, ви се случва да комуникирате или да работите с някого, и тази работа да ви доставя удоволствие. Да се радвате, че има и такива хора, който са мега позитивни и ви карат да се усмихвате. Така се чувствам, когато съм в магазина на CKFstudio(CKF Studio Ltd., Евлоги Георгиев 24 София). Всички дрехи са  подбрани и изработени с много внимание и вкус. Личи си, че всичко се прави от сърце, а нали това е най-важното, да обичаш това, което правиш?

За тази визия избрах един от клиновете с оригинален принт. Много ми хареса, как разнообразяват визията и придават настроение. Допълних клина с черен basic топ(хубаво е, да имате поне един такъв в гардероба, защото е добро допълнение към доста дрехи) и много оригинални чанта и кецове с милитъри принт. И двете са с еднакъв десен, а чантата има акцент, шалче, което си подхожда с клина. Бижуто, също може да намерите в техния магазин. Бижутата им са направени ръчно и са перфектни, за да завършите тоалета си.

Това е от мен за, сега. Очаквайте, още интересни проекти, съвсем скоро.

Love,

Габриела

 

Габриела Господинова

Габриела Господинова

Габриела Господинова

Габриела Господинова

Габриела Господинова

………………………………………………………………………………………………

Топ –  CKFstudio

Клин с принт –  CKFstudio

Чанта с шал –  CKFstudio

Кецове –  CKFstudio

Бижу –  CKFstudio

Грим – Габриела Господинова

Фотограф – Йордан Пачев

You may also like

Leave a Comment