Равносметка за 2015

by Габриела януари 7, 2016

фотограф: Йордан Пачев Габриела Господинова
Здравейте приятели,

Първо, Честита Нова година и от мен. Отне ми малко време, за да реша с какво искам да започна годината, тук в блога. И тъй като обичам да правя равносметка в края на всяка година, реших тази да я споделя с вас.

Ще се опитам да наблегна на положителните емоции, тъй като ми се иска те да са водещи. Това е едно от нещата, върху които работех през изминалата година. Да виждам доброто в хората и красотата във всичко. Ако трябва да съм искрена, май ще ми трябва повече от една година старание, за да мога да се похваля с успех. Но съм твърдо решена да доведа нещата до край.

В професионален план, нещата се развиха сравнително добре. Успях да посетя един изключително полезен Master Class с Рената Абдулаева(уникално добър гримьор и преподавател). Работата ми като гримьор е едно от нещата, които ме правят щастлива. И мисля, че най-накрая намерих онази работа, която да работя всеки ден с удоволствие и нетърпение. С Данчо(за тези от вас, които не занаят, това е фотографа, с когото работя) осъществихме един много вдъхновяващ проект – Ледената кралица(повече за него може да прочетете ТУК).

Искаше ми се да пътувам малко повече, но за съжаление не успях. Като че ли приоритет ми беше работа и не ми остана време. Това е едно от нещата, които смятам да променя тази година и да наваксам и за миналата.

Започнах да спортувам…и спрях. Всъщност, започвах няколко пъти. Пробвах с фитнес, оказа се че не е по вкуса ми. Пробвах и с йога, допада ми, но и това спрях да посещавам. Питате защо? И аз нямам отговор. Несериозно, и то доста. Добавям го в списъка за новата 2016, дано имам повече постоянство и ентусиазъм.Стискайте ми палци или ми предложете онзи невероятен спорт, в който ще се влюбя.

За мое много голямо щастие през 2015 се възроди и едно много важно и специално приятелство. Не, че е изчезвало, просто в забързаното ни ежедневие, и някъде между България и Италия, срещите станаха малко по редки. Говоря за любимите ми момичета от гимназията. Момичета, ако четете да знаете, че ви обичам и трите!

Успях да намеря време и за доста крафт проекти. Забавлявах се с декупаж, правих венци и топки за елха. Да се занимавам с такива неща винаги ме е успокоявало и ми е доставяло удоволствие. Успях да си направя и много красива есенна декорация за вкъщи(няколко години отлагах). С всички тези малки и големи неща, които успях за измайсторя тази година, успях да превърна мястото, където живеем, с моя приятел, в истински дом и вечер нямаме търпение да се приберем. Както той казва: „Никога не ми е било толкова хубаво да си стоя вкъщи.“

В края на годината, след дълго чакане, мислене и отлагане направих този блог. Идеята се въртеше в главата ми цели 2 години. Намирах си всевъзможни извинения, за да не го направя. Но ето, че и това се случи. Нещата, които ме притесняваха още са факт, но поне започнах. Не бях сигурна за името, за дизайна, и за много други неща. Сега в процеса на работа се раждат много нови идеи и се старая да направя блога приятно място, както за вас, така и за мен. Ако имате идеи, препоръки или забележки, ще се радвам да ги споделите в коментарите.

Като цяло това беше моята 2015. Ако трябва да обобщя, добра година, защото открих много неща, които ме правят щастлива. Надявам се, 2016 да е наистина страхотна! Имам много планове за нея!

Love,

Габриела

You may also like

6 коментара

Илияна януари 7, 2016 at 11:21 am

И ние те обичаме Габи, а още повече вярваме в теб 🙂 Сигурна съм, че 2016 ще ти донесе страхотни изживявания 🙂

Reply
Габриела януари 7, 2016 at 12:45 pm

Благодаря, мила моя! Вярвам, че ще е така за всички нас :*

Reply
Craft Factory януари 7, 2016 at 12:29 pm

Честита Нова Година, Габи!
Пожелавам ти да ти донесе много здраве и успехи!

Reply
Габриела януари 7, 2016 at 12:46 pm

Честита Нова година, Галя! И аз ти желая здраве, упех и много вдъхновение и нови проекти.

Reply
Craft Factory януари 7, 2016 at 12:41 pm

Вместо спорт мога да ти препоръчам танци – народни, латино, бели денс… Каквито и да са – много по-забавно е от фитнес и доста натоварващо физически. Мен страшно ме зареждат!

Reply
Габриела януари 7, 2016 at 12:50 pm

Идеята е много добра! Благодаря за подсказването, току виж се науча и хоро да играя. Ще споделя какво съм си организирала за тази година 🙂

Reply

Leave a Comment