Първият ни пост…

by Габриела октомври 26, 2015

фотограф: Йордан Пачев Габриела ГосподиноваДойде време да ви кажа „Добре дошли!“ с първият ни пост. Това е Days with G. Моето място за красота, вдъхновение и нови вълшебства.

Казвам се Габриела, на 27, завърших ПР, от скоро съм и гримьор. Обичам модата, грима и изкуството под всякакви форми. Обичам да се чувствам красива, обичам да карам хората да се чувстват красиви. Обичам да рисувам, гримирам, обичам да творя.

Целта на този блог е да ви показвам неща от ежедневието ми, които го правят вълшебно. Малките неща, които ме карат да се усмихвам и които обичам. Защото за мен това е ключа към щастието, да правиш неща които харесваш. Очаквайте всичко свързано с живота на едно съвременно момиче – нещата които вълнуват всяка една от нас. Малките момичешки неща, идеи за грим, мода и красота, приятни места за вечеря с любими хора.

За да ви показвам всичко това ми партнира моя приятел и прекрасен фотограф – Йордан ПачевЗаедно ще се опитваме да ви покажем нещата така както ги виждаме – красиви и вълнуващи.  Останете с нас…

You may also like

Leave a Comment