Плановете ми за 2016

by Габриела януари 11, 2016

фотограф: Йордан Пачев Габриела Господинова

Здравейте приятели,

New year, new me?

След като споделих равносметката си за изминалата година, сега е време да споделя и плановете ми за 2016. Всяка година си правя списък с нещата, които на този етап са важни за мен и искам да постигна. Правя го поне от 10 години и част от нещата присъстват няколко години подред докато дойде момента да ги отбележа като изпълнени. Този списък не ми създава напрежение или натиск да изпълня всичко, използвам го за да не губя посоката си(на всеки му се случва, нали?).

Магистратура! – все отлагам под предтекст, че не съм сигурна какво ми се учи, но е време да седна и да реша нещо. За момента имам няколко идеи, но ще трябва да отделя малко време, за да проуча подробностите и да взема категорично решение.
Пътуване! – както споделих в равносметката си за миналата година, нямах много време за пътуване. Надявам се тази година да имам време, за да си направим с Любо(моя приятел) една хубава почивка някъде на топло.
Тренировки – през 2015 не успях да намеря спорт, който да ми пасва. Набелязала съм няколко неща, които да пробвам през тази година. Надявам се да намеря моя спорт и това да е възможно най-скоро, защото лятото наближава бързо, а summer bodies are made in the winter, right?
Хранене – във връзка с предната точка, хубавото тяло е резултат от добра тренировка и здравословно хранене. По тази точка работя от доста време. Спрях да пия безалкохолни напитки, алкохол и кафе. Спях да похапвам сладкиши и бързи храни. Но имам още много работа. Ежедневно полагам усилия да подобря храненето си и тази година продължавам да дерзая.
Книги – през миналата година си купих няколко книги, които още не съм прочела. Тази година ще отделя повече време за тях. Регистрирах се в един много приятен сайт: Goodreads. Тук може да записвате книгите, които сте прочели и да си отбелязвате такива, които искате да прочете. Нещо подобно на читателски дневник. Там се включих в предизвикателство за 2016 година – трябва да прочета 12 книги(реално се пада по една книга на месец, но да видим дали ще се справя).
Работа – решила съм всяка година да посещавам поне едни мастър клас, за да мога да подобрявам уменията си да съм в час с новите тенденции в грима. Чакам с нетърпение да намеря нещо интересно за тази година.
Фотография – искам тази година да се запиша на курс по фотография и да си купя фотоапарат, за да мога да правя хубави снимки за блога. Ако знаете някой добър курс, може да ми препоръчате.
Блог – след като стартирах блога, ежедневно ми хрумват неща, които искам да подобря. Надявам се през новата година да намирам достатъчно време, за да го развивам и да пиша за прекрасните неща, които ме правят щастлива.
За сега това е от мен! Надявам се през новата година да ни предстоят само вълнуващи приключения и през декември да мога да отметна възможно най-много от този списък.

Love,

Габриела

You may also like

4 коментара

Ради януари 12, 2016 at 6:58 am

Мен ме брой за участие във втора точка! За където кажеш! 😉

Reply
Габриела януари 12, 2016 at 7:08 am

Ради, очаквай включване! Имам няколко идеи :*

Reply
Viktoriq януари 12, 2016 at 6:59 am

Предлагам от м.Февруари да отидем заедно на курс по фотография. Това е моя мечта, която ще се радвам да осъществя в твоята готина компания. Имам идеи за курсове, които ще ти споделя до края на седмицата.

Хубав ден

Reply
Габриела януари 12, 2016 at 7:10 am

Вики, ще се радвам да споделиш курса и да действаме заедно 🙂 Хубав ден и на теб 🙂

Reply

Leave a Comment