One blue dress, two different outfits

by Габриела юли 21, 2016

Габриела Господинова фотограф: Йордан Пачев off SHOULDER

Здравейте приятели,

Последните седмици бяха супер натоварени и така и не ми остана време да споделя тази визия с вас. Подготвихме я съвместно с Данчо от DanhillPhoto.  Идеята ми беше да покажем как с една рокля  може да създадете две различни визии с помощта на един колан и смяната на обувките. Роклята е много нежна, с актуалният за сезона off the shoulder trend. Материята е приятна и пада тежко. Единственият й недостатък е, че се мачка много лесно. Но…това няма да ме спре да я нося цяло лято. Купих я през пролетта от Mohito.

Така…първото предложение е с обувки на висок ток. Подходящо е за излизане вечер, с приятели.Купих обувките в началото на лятото от Reserved. Удобни са и много харесвам флоралния мотив. В момента дори са намалени. Оставих роклята да пада свободно и добавих цветна чанта от Parfois за акцент.

Габриела Господинова фотограф: Йордан Пачев off SHOULDERГабриела Господинова фотограф: Йордан ПачевГабриела Господинова фотограф: Йордан Пачев

Габриела Господинова фотограф: Йордан Пачев

Габриела Господинова фотограф: Йордан Пачев

Второто предложение е по-подходящо за забързаното ни ежедневие. Към прекрасната синя рокля добавих любимите ми кецове от Guess, отново с флорални мотиви. Изключително удобни са, разнообразяват всеки аутфит и са много нежни и женствени с тази цветна дантела. Избрах едно тънко тъмно-синьо коланче, което да промени силуета и да придаде завършен вид на роклята. Чантата остана същата, но е възможно да добавите и по-голяма чанта, която да е удобна и да събира повече неща.

Габриела Господинова фотограф: Йордан Пачев

Габриела Господинова фотограф: Йордан Пачев

Габриела Господинова фотограф: Йордан Пачев

Габриела Господинова фотограф: Йордан Пачев

Косата ми този път е различна. Рядко я къдря, защото е много „жива“ и трудно задържа къдрици. Благодаря на Андрей (моят фризьор, тел.0884445355), който отдели доста време, за да разнообрази визията ми. Тези къдрици се получиха с една много, много тънка маша. Диаметъра й беше приблизително колкото на цигара. ТУК намерих една подобна. Ако косата ви се поддава лесно на обработка, резултата ще е наистина впечатляващ.

Габриела Господинова фотограф: Йордан Пачев

Габриела Господинова фотограф: Йордан Пачев

Ще се радвам да споделите в коментарите как къдрите косата си и какви къдрици предпочитате – едри или дребни афро къдрички?

Love,

cropped-Untitled.jpg

 

 

You may also like

4 коментара

Preslava Tsacheva юли 27, 2016 at 12:19 pm

Много сладурска рокля! Много обичам паднали рамене, изглеждат ми романтично 🙂

http://www.gamesoffashion.blogspot.com

Reply
Габриела юли 29, 2016 at 11:32 am

Благодаря много 🙂 и на мен падналите рамене са ми любимци 🙂

Reply
Даниела Марчева юли 29, 2016 at 1:29 pm

Най-сладките кецки, искам ги! Харесва ми свободната градска визия, за пореден път – променяш обувките, променяш цялата визия its a magic <3

Reply
Габриела юли 30, 2016 at 3:01 pm

Благодаря много <3 Напоследък си купувам предимно кецове и напълно съм игнорирала обувките на токчета :D А колкото до кецовете, има ги намалени, ето тук https://www.globalbrandsstore.com/jeni/obuvki/gen2-active-lace 🙂

Reply

Leave a Comment