Office look – spring edition

by Габриела февруари 26, 2016

Габриела Господинова office look

С всеки изминал ден става все по-топло и пролетта вече чука на вратата. Затова реших да направя серия от постове с моите предложения за пролетен office look.

И аз, като повечето от вас всяка сутрин се взирам с часове в гардероба, опитвайки се да измисля какво да облека. Предложението ми днес е една много сладка и удобна рокля, която купих миналата година от ZARA. Моделчето, избрах разкроено, тъй като имам малко по-широк ханш, а това е много лесен начин да прикриете този недостатък. Реших да избягам от тъмните цветове, които носим цяла зима. Затова избрах роклята на малки черно-бели квадратчета, които напомнят малко на пепит. Обувките са класически модел, черен лак, купих ги от Pepina M. Завърших визията с любимото ми червено червило. Аутфита е универсален и за излизане с приятели след работа. Аз се насладих на любимият ми чай и списание, докато чаках моите момичета да дойдат в YOWO zone.

P.S. За тези от вас с автомобили, които като мен никога не намират достатъчно време да го закарат на автомивка, ще издам, че до YOWO zone има и автомивка. И като човек, който няма много свободно време обичам да съчетавам кафето с приятелки с нещо полезно. А кой не обича да кара чиста количка?

Love,

G.

DHM48473

DHM48344 DHM48380

DHM48409

DHM48326 DHM48419DHM48443DHM48456

………………………………………………………………………………………………

Фотограф – Йордан Пачев

Грим – Габриела Господинова

You may also like

Leave a Comment