MAC & Mariah Carey Holiday Collection 2016

by Габриела декември 12, 2016

Габриела Господинова days with g gabriella gospodinova dayswithg MAC Mariah Carey

Здравейте, момичета

Колаборацията между MAC Cosmetics и Mariah Carey е една от най-блестящите лимитирани колекциии на MAC, която аз съм виждала. Всички продукти са брокатени, блестящи и напълно в неин стил.

Онлайн вече е налична на сайта на MAC, а в магазините ще бъде заредена на 15.12.2016г. В колекцията има голямо разнообразие от продукти, червила, гланцове, моливи за устни, мигли, сенки, ружове и бронзър. Аз взех да изпробвам три от продуктите.

Габриела Господинова days with g gabriella gospodinova dayswithg MAC Mariah Carey

LOOSE POWDER – Touch My Body

Цена: $39.50 USD

Първият е красива пудра за тяло, в цвят розово злато, с малки по-тъмни и по-светли блестящи частици. Когато я нанесох с пуфа, който е в кутията, има пълно покритие. Нанесена с четка за хайлайт, покритието е по-леко и сияйно. Според мен е страхотна за лятото, когато може да я използвате по раменете, деколтето и по краката. Блясъкът е топъл и златист и много пигментиран. Аз лично бих го използвала и като хайлайтър през лятото, когато имам тен.  Може да бъде използван и за като пигмент, за някой блестящ грим на очите.

Габриела Господинова days with g gabriella gospodinova dayswithg MAC Mariah CareyГабриела Господинова days with g gabriella gospodinova dayswithg MAC Mariah CareyГабриела Господинова days with g gabriella gospodinova dayswithg MAC Mariah CareyГабриела Господинова days with g gabriella gospodinova dayswithg MAC Mariah CareyГабриела Господинова days with g gabriella gospodinova dayswithg MAC Mariah CareyГабриела Господинова days with g gabriella gospodinova dayswithg MAC Mariah Carey

LIQUID EYE LINER – This is My Night  

Цена: $22.00 USD

Вторият продукт е очна линия. Цветът е много тъмно кафяв и това е един от малкото продукти, който не са брокатени или блестящи. Не е по различна от стандартните очни линии на MAC. Опаковката е златиста, с подпис на Марая Кери, както и останалите продукти.

Габриела Господинова days with g gabriella gospodinova dayswithg MAC Mariah Carey

IT’S EVERYTHING EYESHADOW X 4 

Цена: $41 USD

В тази палитрата има четири студени нюанса , блестящи сенки за очи. Опаковката е красива, със сребрист брокат по капака и подписа на Марая Кери. Сенките могат да нанасят, както със суха, така и с навлажнена четка.

Diamond Butterfly

Първият и най-светъл цвят има малки блестящи частици в него. Цветът е прасковено-бежов с топъл подтон. Финишът наподобява скреж, подходящ е за вътрешната част на окото. Лошото е, че блестящите частици са малко по едри, отколкото ми се искаше и трудно прилепват по клепача. При нанасянето определено много от продукта пада и трудно се наслоява.

I’d Give My All

Следващият цвят е мек, сиво-кафяв с дискретен блясък. Лесен е за работа, опушва/блендва се добре, и дава добро покритие при наслояване. Средно пигментиран и издържа приблизително осем часа на клепача.

Twinks

Средно тъмна, червеникаво-кафява сянка с топъл подтон и дискретен блясък. Пигментацията е средна, опушва/блендва се сравнително добре. Бих го използвала в сгъвката на клепача.

Images of Rapture

Тъмна сиво-кафява сянка с лек лилав подтон. Финишът е сатенен, нанася се лесно, опушва/блендва се доста по-добре от останалите цветове в палитрата. Не се праши при нанасяне и на пада под окото.

Габриела Господинова days with g gabriella gospodinova dayswithg MAC Mariah Carey Габриела Господинова days with g gabriella gospodinova dayswithg MAC Mariah CareyГабриела Господинова days with g gabriella gospodinova dayswithg MAC Mariah CareyГабриела Господинова days with g gabriella gospodinova dayswithg MAC Mariah Carey

You may also like

Leave a Comment