Сладък и цветен следобед с Поли

by Габриела ноември 15, 2016

есенен ден габриела господинова Polinasofia

Здравейте приятели,

днес на гости ми е една чаровна блогърка, моя приятелка и състудентка – Полина от polinasofia.com. С Поли се запознах в НБУ, където учихме ПР заедно. Няколко години по късно, тя беше един от хората, които ми вдъхнаха кураж да стартирам  Days with G. Поли, благодаря!

След почти една година отлагане, дойде време да направим нещо заедно. Избрахме приятен есенен следобед, за да си направим малко снимки. А за да разберете и есенните тайни на Поли, продължавайте да четете.

dsc01257-as-smart-object-1

G.: Pumpkin spice latte-то е символ на есента. Кое е твоята любимата есенна напитка?

Поли: Чисто хубаво капучино e много моя напитка, чувствам го като неотменна част от моя ден от доста време насам вече! Но и с различните есенни подправки обичам, стига да не става твърде сладичко. Харесвам и Pumpkin spice latte! Това, което не ми харесва обаче е, че есенциите на Costa и Starbucks в повечето случаи се предлагат само под формата на захарен ароматизиран сироп и тяхната прекалена сладникавост убива вкуса на купучиното. Затова пък се научих да казвам “Съвсем малко от сиропа, моля!” 🙂

dsc01266-as-smart-object-1

G.: Как се променя грижата ти за кожата при застудяването на времето?

Поли: Това е първата ми зима, в която кожата ми не е мазна, а e нормална, благодарение на последното лечение на акне. Усещането e тотално непознато и наистина е велико, дано се задържи! хехе

Също така ми предстои фракционен лазер за премахване на белезите още тази събота, затова предполагам грижата ми за кожата ще се промени доста от досегашната. Ще имам нужда от по-хидратиращи и успокояващи продукти, както и SPF50-100. Ще споделям.

dsc01271-as-smart-object-1

G.: Имаш ли любим есенен аксесоар, на който залагаш всяка година?

Поли: Ах, обожавам ги моите шалове-одеяла. Имам няколко, буквално за всеки повод. Вече няколко години подред намирам този аксесоар за най-най-любимият ми!

dsc01275-as-smart-object-1 dsc01357-as-smart-object-1dsc01259-as-smart-object-1dsc01224-as-smart-object-1

 

You may also like

Leave a Comment