Enjoy life

by Габриела октомври 7, 2016

Габриела Господинова days with g soFIA FASHION WEEK

„You have to enjoy life. Always be surrounded by people that you like, people who have a nice conversation. There are so many positive things to think about.“ Sophia Loren

Да се наслаждаваш на живота е изкуство. Погълнати от ежедневието, бързаме да свършим всичките си задачи. Ангажирани и стресирани, дори не забелязваме, колко бързо минава времето. Забравяме да се насладим на днешния ден, на хубав изгрев, ароматно кафе или сладка целувка. Кога за последно седна без да гледаш телефона си, телевизора или лаптопа, ей така просто да се порадваш на времето, на дъжда, на аромата на домашната храна, която ще споделиш със семейството си? В ерата на интернет губим време за Facebook, Instagram, Twitter, интересуваме се от лайкове и хаштагове и забравяме най-важното! Най-ценното и в същото време най-лесното – да се радваме на живота.

Обади се на майка си и й кажи, че я обичаш. Прегърни детето си силно. Спри се за минута и сe порадвай на това, че си тук и те има.  Просто бъди щастлив, всяка секунда.

Това ви напомняме с Хриси от „Кексът и Гладът“ с тези сладки тениски – „Enjoy life“. Ако искате да се сдобиете и вие с една може да ги намерите ТУК.

Благодарим на Данчо от Danhill photo, че се наслади на хубавия следобед с нас, и разбира се, за прекрасните снимки.

Love,

G.

Габриела Господинова days with g soFIA FASHION WEEKГабриела Господинова days with g soFIA FASHION WEEKГабриела Господинова days with g soFIA FASHION WEEK

You may also like

Leave a Comment