Ежедневна визия с Moonstone

by Габриела декември 17, 2015

фотограф: Йордан Пачев Габриела Господинова

Здравейте приятели,

Днес ще ви покажа няколко варианта на ежедневна визия, отново с нашите приятели от Moonstone.

Колкото и да харесвам обувки на висок ток, в ежедневието си винаги избирам такива на равна подметка. За този пост избрах много удобни велурени чизми с ресни. Допълних визията с няколко различни неща.

Вариант номер едно, е  този уникално красив кожен елек от Moonstone (елегантна вечерна визия с елека може да видите ТУК). Съчетах го с изчистен черен топ, в моя случай без ръкави. Добавих и кожен клин, който за студените месеци е доста практично и универсално решение. Поне на мен този тип клинове са ми изключително удобни.

фотограф: Йордан Пачев Габриела Господинова

фотограф: Йордан Пачев Габриела Господинова

фотограф: Йордан Пачев Габриела Господинова

Във вариант номер две, реших да заложа на нещо по-подходящо за студеното време навън и въпреки това, изключително красиво. Избрах плетен пуловер с нарязани ръкави. Дълго се колебах на кой цвят да заложа и най-логичното решение беше да взема и двата(тук типично женската логика в мен се обади). Та, резултата е един и същи пуловер в два цвята. Черният е класика, и колкото и да се старая да разнообразявам цветовете в гардероба си, ми е трудно да не се влюбя този вариант. Бежовият, пък беше много добър вариант, за да избегна изцяло тъмната визия и смятам, че се получи интересно съчетание. И двата пуловера са с обло деколте и са нарязани по ръкавите и гърба, което ги прави много интересни  и нестандартни.

Love,

Габриела

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DHM17020

……………………………………………………………………………………………….

Елек – Moonstone

Черен пулове – Moonstone

Бежов пулове – Moonstone

Ботуши – Moonstone

Фотограф – Йордан Пачев

Грим – Габриела Господинова

You may also like

Leave a Comment