Градски шик със CK fashion Studio

by Габриела декември 2, 2015

фотограф: Йордан Пачев Габриела Господинова

Здравейте приятели,

На всяка от нас й се случва, да се опитва да балансира с покупките на дрехи, и те да са подходящи едновременно и за офиса, и за ежедневието ни. Съдейки по себе се, това не е никак лесна задача. Днес ще ви представя една моя, любима визия. Идеална е както за работното място, така и за романтична разходка по централните улици. С любезното съдействие на CKfashionStudio, успяхме да направим тези снимки за вас. Избрах да съчетая една много красива и ефирна риза и черна разкроена пола. В ризата направо се влюбих! Изключително нежна материя, много красиви цветове(напоследък се старая да избягвам дрехите в черен цвят). Има още нещо, което ми направи впечатление, материята не се мачка! Какво по прекрасно от това в забързаното ни ежедневие? Според мен това е огромен плюс(защото не обичам да гладя, естествено :P). За разкош има и панделка отпред. Страхотно попадение е ризката и вече е част от гардероба ми.

фотограф: Йордан Пачев Габриела Господинова

Полата от своя страна също е добра находка. Материята е текстурирана скуба и елеганта дублирана мрежа за разкош. Аз съм от момичета, които предпочитат поли и рокли тип клош, защото имам малко по-широк ханш и ми се иска да скрия тази особеност. Полата идеално отговори на това изискване и си пасна с ризата, която бях избрала. Мрежестата част пък, разчупва стандартната визия на такъв тип пола и я прави много закачлива. Също стана част от гардероба ми и няколко пъти експериментирах с различни допълнения.

фотограф: Йордан Пачев Габриела Господинова

Визията комбинирах с кожени чизми(от миналогодишната колекция на Mohito) и малък клъч от H&M. За грима избрах винаги актуалната черна очна линия и неутрален цвят устни, а за косата небрежни къдрици. Ноктите ми пък, този път са черни и са дело на любимата ми Боби(по професия маникюрист, но от много време е по-скоро мой приятел).

За сега, това е от мен. Очаквайте още два поста с визии съвместно с прекрасните професионалисти от CKfashionStudio.

Love,

Габриела

фотограф: Йордан Пачев Габриела Господинова

фотограф: Йордан Пачев Габриела Господинова

……………………………………………………………………………………………….

Риза – CKfashionStudio

Пола – CKfashionStudio

Ботуши – Mohito

Чанта – H&M

Фотограф – Йордан Пачев

Грим – Габриела Господинова

You may also like

Leave a Comment