Парфюм Armani Si РЕВЮ

by Габриела юли 24, 2016
Габриела господинова ARMANI SI

Armani Si

Едно от най-трудните ревюта е това на парфюм. Колкото и снимки да направя, те няма да могат да ви покажат аромата му. Но има парфюм, които заслужава да пишеш за тях. С това ревю се надявам да ви провокирам да отидете в някой магазин да проверите аромата му, защото съм сигурна, че ще се влюбите.

Не знам дали сте забелязвали, но има аромати, които връщат спомени. Когато бях малка, баща ми използваше един много тежък и сладникав парфюм, който тогава не харесвах. Сега когато усетя аромата му, се връщам в онези години и изпитвам такова умиление. Имам аромат и от тинейджърските ми години. Беше ми много любим, и ползвах само него. Когато го усетя, за секунда отново съм 10 клас и се подготвям за прати с приятелките ми.

Габриела господинова ARMANI SI

Armani si

Armani Si е аромата, който ме връща в Испания. Макар, че вече съм в България, всяко впръскване ме пренася по улиците на  Барселона, в най-любимите ми прегръдки. По време на пътуването, взех със себе си три парфюма, който обичам. Но някак си все ме дърпаше към него. Armani Si е преоткриване на класическите шипрови аромати. Основният акорд на парфюма е екстрак от касис. Допълва го съчетание от два вида ванилия – едната е натурална, а другата Jungle essence. С времето аромата на ванилия ми става все по любим, а Si ме накара да се влюбя за секунди. Букет от майска роза, фрезия и пачули обогатява аромата и го прави толкова женствен и нежен.

Шишенцето е типично за Armani. Дизайнът е изчистен, стилен, семпъл …толкова Armani.. За рекламата от бранда са избрали невероятната Кейт Бланшет. Тя олицетворява Si. Независима, красива, силна и казваща „да“ на себе си.

Si на силата, мечтите, свободата, любовта. Si на себе си!

П.С. Всички продукти на Giorgio Armani Beauty, включително и Armani Si, може да намерите в мол Средика, парфюмерии Douglas.

Love,

G.

 

You may also like

Leave a Comment